Rozšíření provozu vybrané linky MHD Pardubice - Pražák, Petr (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce je zaměřena na návrhy rozšíření provozu vybrané linky MHD Pardubice a autor navrhuje její další rozšíření se zohledněním linkové autobusové dopravy do okolních obcí (s ohledem na další rozvoj těchto obcí) včetně odhadovaného ekonomického dopadu.
Extension of Choosen Line the Pardubice Public Transport
Keywords: autobusové linky; dopravní podnik města Pardubic; rozšíření linky; bus lines; Pardubice Public Transport; extension of line