Vzdělávání odsouzených ve výkonu trestu odnětí svobody - Müllerová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je věnovaná problematice vzdělávání odsouzených ve výkonu trestu odnětí svobody. Podrobně popisuje typy věznic, práva a povinnosti odsouzených v oblasti vzdělávání, formy, možnosti vzdělávání a jejich rozdíly mezi vzděláváním mladistvých a dospělých ve výkonu trestu.
Education in prison
Keywords: vzdělávání; odsouzení; věznice; vězeňský systém; education; prisoners; prison; prison system