Postupy při poskytnutí investičního úvěru - Koubek, Martin (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou postupu bank při poskytování investičního úvěru. Popisuje cíle bankovního podnikání, druhy bankovních úvěrů, fáze úvěrového postupu, specifika investičního úvěru a hodnocení rizik spojených s poskytováním úvěru.
The processes in the course of the investment credit providing
Keywords: Bankovnictví; úvěry; bankovní úvěry; investiční úvěr; úvěrová politika; úvěrové riziko