Identifikace strategické pozice vybrané firmy - Kubánová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2012)
Předmětem bakalářské práce Identifikace strategické pozice vybrané firmy je provedení strategické analýzy vybraného podniku. V první části je vymezena problematika strategické analýzy a základního názvosloví, analýza vnějšího a vnitřního prostředí firmy. V druhé části je provedena strategická analýza podniku PRECYS, s. r. o. Závěr bude věnován doporučeným návrhům ke zlepšení.
Identification of the Strategic Position of the Selected Company
Keywords: strategie; strategické řízení; strategická analýza; EPISTEL analýza; VRIO; SWOT analýza; strategy; strategic management; strategic analysis; EPISTEL analysis; SWOT analysis