Rekonstrukce interiéru vložených vozů řady 060 (063) - Knop, Jiří (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá rekonstrukcí vloženého vozu 060 (063), určeného pro příměstskou dopravu. Jsou zde navrženy tři různá uspořádání interiéru. Dvě varianty jsou navrženy tak, aby vůz umožňoval přepravu cestujících na invalidním vozíku, přičemž všechny varianty uzpůsobení interiéru umožňují přepravu jízdních kol a kočárků. Dále se bakalářská práce věnuje navržení rekonstrukce vytápění a větrání vozu a ovládání vstupních a průchodových dveří.
Reconstruction interior of intermediate carriage series 060 (063)
Keywords: vložené vozy; modernizace; Rekonstrukce; ruční brzdy; topení; větrání