Hodnocení efektivnosti investic - malá vodní elektrárna - Stránská, Klára (Univerzita Pardubice, 2011)
Hlavním tématem této bakalářské práce je hodnocení efektivnosti investic. Úvodem je podrobně rozebrána investiční činnost, druhy investic a způsoby financování investic. Dále je konkrétně popsána malá vodní elektrárna a její výstavba. Teoretické poznatky jsou využity v metodách hodnocení efektivnosti investice do malé vodní elektrárny. V závěru je provedeno posouzení, jaká možnost financování investice je pro investora nejvýhodnější.
Evaluation of the effectiveness of investments - small hydroelectric power station
Keywords: investiční činnost; metody hodnocení efektivnosti investic; rozhodování o investicích; výběr z investičních možnosti; investment activities; methods for evaluating the effectiveness of the investment; investment decision; selection of investment options