Sociální péče a sociálně zdravotní centra v pardubickém regionu - Teplá, Adriana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce rozebírá teoretické poznatky o poskytování sociální péče a obsahuje analýzu sociálně zdravotních zařízení pardubického regionu.
The Social care and the social and medical centres in the region of Pardubice
Keywords: sociální politika; sociální péče; sociální práce; sociální reforma; Region Pardubice