Autonomní robotické vozidlo - Řeháček, Radek (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce se zabývá návrhem a realizací funkčního modelu autonomního robotického vozidla na dálkové ovládání. Elektronika modelu je realizována modulárně na bázi mikrokontroléru firmy Atmel, řady ATmega. K naprogramování řídicí jednotky je použito vývojové prostředí Arduino IDE. Virtuální prostředí bylo vytvořeno v herním engine Unity3d a programováno v jazyce C#. Práce obsahuje seznámení s technickou i softwarovou částí robotického vozidla.
Autonomous robotic vehicle
Keywords: ATmega; Atmel; Arduino; logické řízení; autonomní vozidla; Unity3d; ATmega; Atmel; Arduino; logic control; autonomous vehicles; Unity3d