Detekce metastáz karcinomu prostaty pomocí hybridního PET/CT - Volfová, Vendula (Univerzita Pardubice, 2023)
Popis metody vyšetření metastáz karcinomu prostaty na hybridním přístroji PET/CT. Základy radiační ochrany pracovníků na pracovišti. Popis kostních metastáz.
Detection of prostate cancer metastases using hybrid PET/CT
Keywords: pozitronová emisní tomografie; nukleární medicína; výpočetní tomografie; choliny; karcinom prostaty; radiační ochrana; positron emission tomography; nuclear medicine; computed tomography; choline; prostate cancer; radiation protection