Rekonstrukce železniční stanice Třebechovice pod Orebem - Němcová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem této bakalářské práce je navrhnutí několika možných úprav železniční stanice Třebechovice pod Orebem s úmyslem zvýšit bezpečnost cestujících, umožnit bezbariérový přístup pro tělesně postižené osoby, zkvalitnit parametry pro železniční svršek a další aspekty, mezi něž patří například vylepšení a zvýšení informovanosti cestujících.
The reconstruction of the railway station Třebechovice pod Orebem
Keywords: železniční stanice; Doprava; větvení zhlaví; výhybky; pražce; Rekonstrukce; Třebechovice pod Orebem; the railway station; Transportation; branch points; sliding rails; railroad ties; Reconstruction