Posouzení možnosti obsluhy vlečky STORA ENSO TIMBER Ždírec nad Doubravou po zvýšení přepravních požadavků - Čálek, Petr (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá návrhy řešení obsluhy vlečky Stora Enso Timber Ždírec nad Doubravou na základě zvýšených přepravních požadavků. Zabývá se též změnou provozování drážní dopravy na vlečce.
Assessment of the options for operating the factory railway STORA ENSO TIMBER Ždírec nad Doubravou in order to increase the transport requirements
Keywords: operation; wood chipper; railway transport; factory railway; Stora Enso Timber; obsluha; dřevní štěpka; železniční doprava; vlečky