Analýza vývoje trendu objemu přepravovaných zásilek DHL Express s cílem nalezení potenciálu pro zvýšení efektivity - Eisenhammerová, Monika (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zaměřuje na zhodnocení vývoje trendu objemu přepravovaných zásilek ve společnosti DHL Express (Czech Republic) s.r.o. Cílem je pomocí analýzy popsat vývoj trendu a nalézt možnosti pro zefektivnění. V závěru na základe vyhodnocení analýzy provést návrh vhodných opatření a posoudit jejich dopad na efektivitu nabízených služeb.
Analysis of the development trend of the volume transported by DHL Express to find the potential for increasing efficiency
Keywords: DHL Express; expresní přeprava; express transportation; zásilky; shipments