Daň z příjmů a investiční pobídky státu - Vacková, Petra (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce analyzuje systém investičních pobídek aplikovaný v České republice včetně doprovodných podpor. Podrobně je popsána sleva na dani, která je aplikována na společnosti Automotive Lighting, s. r. o.
Income tax and investment incentives of the state
Keywords: daň z příjmů; Investiční pobídky; daňové systémy; zahraniční kapitál