Racionalizace zásobování výrobních linek materiálem - Tecl, Matěj (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je zaměřena na vnitroobjektovou dopravu ve výrobním podniku. Zabývá se problematikou prázdných jízd, které zvyšují fyzickou zátěž pracovníků. Analyzuje současný stav a navrhuje možná řešení k jeho racionalizaci. Dále jsou porovnána řešení pomocí manipulační techniky.
Rationalization of material flow for production lines
Keywords: racionalizace; manipulace; vnitroobjektová doprava; časové studie; rationalization; manipulation; intralogistic; time study