Hodnotová síť ve farmaceutickém průmyslu - Janková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou hodnotové sítě ve farmaceutickém průmyslu. V teoretické části je vymezena hodnota pro zákazníka, hodnotový řetězec, hodnotová síť a hodnotový management. Praktická část diplomové práce se věnuje přípravě, realizaci a vyhodnocení primárního marketingového výzkumu, zaměřeného na zmapování podoby hodnotové sítě, na zjištění způsobů posilování vztahů a poskytování strategických užitků mezi subjekty hodnotové sítě a na zjištění zpětné vazby mezi subjekty hodnotové sítě. Klíčová slova: hodnota pro zákazníka, hodnotový řetězec, hodnotová síť, posilování vztahů se zákazníky, farmaceutický průmysl
Value network in pharmaceutical industry
Keywords: hodnota pro zákazníka; hodnotový řetězec; hodnotová síť; posilování vztahů se zákazníky; farmaceutický průmysl; customer value; value chain; value network; strengthening relationships with customers; pharmaceutical industry