Vyhodnocení čerpání prostředků EU územními samosprávami v Pardubickém kraji - Potrusilová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou a hodnocením čerpání finančních prostředků z fondů Evropské unie územními samosprávnými celky Pardubického kraje v programovacím období na léta 2007 - 2013. Čerpání je analyzováno podle příjemců dotace a jejich velikosti, místa realizace projektů, operačních programů a poskytnuté podpory.
Evaluation of drawing of resources from the EU by self-government authorities in the Pardubice region
Keywords: Regionální politika; fondy Evropské unie; Operační programy; Územní samospráva; Regional Policy; European Union funds; operational programmes; self-government authorities