Financování Českého rozhlasu - Müller, Aleš (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce má zhodnotit současný stav financování veřejnoprávního Českého rozhlasu. Dále se bude zabývat návrhy na změnu tohoto financování a výstupem z práce je komparace výhod a nevýhod jednotlivých možností a jejich kritické zhodnocení. V konečném důsledku dospěje práce k doporučení, zda současný systém financování zachovat nebo ho změnit.
Financing of Czech Radio
Keywords: veřejnoprávní rozhlas; analýza financování; hospodárnost; služba veřejnosti; public radio; analysis of financing; economy; public service