Lidský faktor v bezpečnosti informačních systémů - Tomeš, Milan; Sotona, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je zaměřena na rozbor problematiky lidského faktoru v oblasti bezpečnosti informačních systémů. V práci je popsáno testování konkrétního informačního systému magistrátu města z pohledu odolnosti proti metodám sociálního inženýrství.
Keywords: lidské faktory; zabezpečení systémů; sociální inženýrství; bezpečnost