Logistické zabezpečení AČR v zahraničních operacích s využitím projektového řizení - Čmakal, Michal (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce se zaměřuje na logistické procesy řízené v zahraničních operacích AČR a to konkrétně na operaci ASICIPPN 2016. Cílem práce je analyzovat logistické činnosti probíhající v jednotlivých fazích operace a vytvořit prostředí prostřednictvím informačních nástrojů používaných pro projektové řízení.
Logistics security of the Army of the Czech Republic in foreign operations with the use of project management
Keywords: logistika; skupina logistiky; kontingent; zahranicni operace; ACR; ASICIPPN; procesy; Sharepoint; logistics; group of logistics; contingent; foreign operation; Army of the Czech Republic; ASICIPPN; processes; Sharepoint