Sekvestrační prostředky na bázi kopolymeru monosacharidu - Fléglová, Renata (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá přípravou kopolymeru glukosa-kyselina akrylová, popř. kopolymeru glukos-kyselina akrylová-maleinanhydrid a hodnocením jejich vlastností.
Sequestering agents based on copolymer of monosacharide
Keywords: biodegradabilní buildery detergentů; kopolymery monosacharidů s KA; sekvestrační kapacita; hodnocení sekvestračních vlastností