Struktura návštěvníků zvolené webové stránky - Martínková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je věnována sledování webových stránek pomocí služby Google Analytics a charakterizování návštěvníků webových stránek www.kolinea.cz. Cílem této práce je zjistit, zda jsou webové stránky www.kolinea.cz logické a popřípadě navrhnout, jak by se daly napravit chyby v těchto stránkách pomocí zpracování informací o návštěvnosti a pohybu uživatelů po těchto webových stránkách, s využitím služby Google Analytics.
Visitor structure of selection web site
Keywords: Google Analytics; sledování www stránek; charakteristika návštěvníků; webové stránky; following www pages; visitors characteristic; web sites