Analýza kvality vybraných výrobků - Dvořáček, Petr (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce analyzuje kvalitu vybraných výrobků ve výrobní firmě, pomocí syntézy shrnuje získané poznatky a navrhuje zlepšující opatření. Teoretická část se věnuje především managementu kvality. V praktické části je vypracována analýza konkrétních výrobků dotčeného podniku.
Quality analysis of chosen products
Keywords: management; kvalita; systém managementu kvality; výrobky; management; quality; quality management system; products