Generátor signálu realizovaný mikrokontrolérem - Vodák, Radim (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se věnuje problematice realizací generátoru signálu různými metodami. Dále pak návrhu konkrétní konstrukce generátoru řízeného mikrokontrolérem, popisu všech periferií a softwarového vybavení.
Signal generator controlled by microcontroller
Keywords: generátory funkcí; mikrokontroléry; mikropočítače; digitálně analogové převodníky; rekonstrukční filtry; arbitrární metoda; signal generators; microcontrollers; microcomputers digital to analog convertor; reconstruction filters; arbitrary method; digital to analog convertors