Inteligentní dokumenty - Linhart, Martin (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je zaměřena na přiblížení problematiky inteligentních dokumentů. Popisuje jejich výhody a způsob využití v dnešní době. Dále testuje a porovnává programy nabízené k tomuto účelu na českém trhu a usnadňuje tak uživateli jejich výběr.
Intelligent documents
Keywords: elektronické dokumenty; inteligentní dokumenty; inteligentní formuláře; schvalovací procesy; 602XML Designer Express; FormFiller 3.0 Standard; Microsoft Office InfoPath 2003; Adobe Acrobat Professional 8.0 CZ; Formix SE Maxi; elecronic documents; inteligent documents; inteligent forms; authorization process