Vyživovací povinnost - Mazalová, Irena (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá základními právními pojmy, které se týkají vyživovací povinnosti, vysvětluje jednotlivé druhy výživného a popisuje průběh soudního řízení o stanovení výživného.
Alimental liability
Keywords: výživné; osoba oprávněná; osoba povinná; vyživovací povinnost; právní pojmy