Vzdělávání staničních zaměstnanců ČD Cargo, a.s., v rámci odborné přípravy k výkonu povolání - Brhel, Jan (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zaměřuje na odbornou přípravu staničních zaměstnanců ČD Cargo, a.s. V teoretické části je charakterizována problematika vzdělávání zaměstnanců s akcentem na legislativu upravující vzdělávání zaměstnanců v rámci jejich odborné přípravy. Praktická část práce se zaměřuje na současný stav odborné přípravy staničních zaměstnanců v podniku ČD Cargo, a.s. Práce také analyzuje odbornou přípravu staničních zaměstnanců. V další části jsou navržena opatření na zefektivnění odborné přípravy zaměstnanců, které vychází z analytických výsledků práce. Závěr práce se zabývá vyhodnocením navrhnutých opatření.
Training of ČD Cargo, a.s. station employees in the framework of vocational training
Keywords: zaměstnanci; kurzy; odborná příprava; employees; courses; training