PARAMETRICKÁ IDENTIFIKACE DYNAMICKÝCH SYSTÉMŮ - Chramosta, Richard (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zaměřuje na parametrickou identifikaci dynamického systému. Proto byla vytvořena aplikace v grafickém uživatelském rozhraní GUI v programovém prostředí MATLAB. Provozuschopnost navržené aplikace je demonstrován na několika příkladech.
PARAMETRIC IDENTIFICATION OF DYNAMICAL SYSTEMS
Keywords: optimalizace; struktura modelu; parametrická identifikace; MATLAB; dynamická charakteristika; optimization; model structure; parametric identification; MATLAB; dynamic characteristic.