Stanovení nejistoty výsledků měření v laboratorních cvičeních z analytické chemie na SOŠ a VOŠ s chemickým zaměřením - Pikeš, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá problematikou stanovování nejistoty výsledků měření v kvantitativní chemické analýze.
Keywords: pedagogika; didaktika; analytická chemie; laboratorní cvičení; Měření