Promotion v lázeňství - Ulrichová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na marketingový mix a jeho nástroje ve vybraném lázeňském podniku. Z marketingového mixu je podrobně popsána marketingová komunikace v rámci, které je provedena analýza a zhodnocení komunikační strategie. V práci jsou popsány online i off-line nástroje marketingové komunikace. Práce obsahuje SWOT analýzu a dotazníkové šetření. Podle zjištěných informací jsou vypracovány návrhy na zvýšení povědomí o značce a návrhy komunikační strategie.
Promotion in a Spa
Keywords: marketingový mix; propagace; nástroje online komunikace; nástroje off-line komunikace; lázeňství; komunikační strategie; marketing mix; promotion; online communication tools; offline communication tools; spa; communication strategy