Elektronické obchodování s cennými papíry na Burze cenných papírů Praha - Rozkovec, Jan (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce popisuje elektronické obchodování s akciemi na Burze cenných papírů Praha, zejména charakterizuje český finanční trh a možnosti potencionálních investorů vkládat volné finanční prostředky do nákupu akcií.
Electronic trading with stock on Prague Stock Exchange
Keywords: Capital markets; Prague Stock Exchange; stocks; business instructions; on-line trading; Kapitálové trhy; Burza cenných papírů Praha; Akcie; Broker; obchodní pokyny; portfolio; on-line obchodování