Analýza vozového parku společnosti Papera s.r.o. - Beneš, Luděk (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá problematikou pořizování nových dodávkových vozů do vozového parku společnosti. Analytická část bude zaměřena na výběr vozů vhodných k nahrazení, jejich možné nástupce a na výzkum, jehož respondenti budou řidiči společnosti. Na základě výzkumu bude vybráno nejvhodnější vozidlo pro tuto společnost.
Fleet analysis of the company Papera s.r.o.
Keywords: vozové parky; financování; emise; dodávky; leasing; fleet; financing; emission; delivery van; leasing