Analýza zadluženosti - Kaslová, Silvie (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se bude zabývat analýzou zadluženosti domácností, obcí a České republiky. Cílem je zhodnotit vývoj a strukturu zadlužení. Také se zabývá možnými důsledky a řešeními tohoto problému.
Debt analysis
Keywords: zadluženost; domácnosti; úvěry; obce; analýza zadluženosti; indebtedness; households; loans; municipalities; debt analysis