Specifika mezinárodního marketingu - Nosek, Jan (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá specifiky mezinárodního marketingu, internacionalizací činností firmy, způsobem vstupu na zahraniční trhy, a charakteristikou společnosti Krkonošské papírny, a.s. Hostinné.
Specifics of international marketing
Keywords: mezinárodní marketing; Marketingový mix; zahraniční trhy; marketingové strategie; papírenský průmysl