Stanovení metodiky pro porovnávání rychlosti vytvrzování jednosložkových lepidel pro konstrukci autobusů - Poláková, Jana (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce je věnována tématice lepení a lepidel. Zahrnuje obecnou teorii týkající se lepení a dále obsahuje i část lepení v oblasti silničních vozidel. Zabývá se problematikou lepidel tuhnoucích vlivem působení vzdušné vlhkosti a porovnávání různých druhů takovýchto lepidel.
Determining the methodology for comparing the speed of setting one component adhesives for the construction of buses
Keywords: glues; glued joints; setting speed; buses; lepidla; lepené spoje; rychlost vytvrzování; konstrukce