Ekologická likvidace raketových TPH - Chládek, Jiří (Univerzita Pardubice, 1998)
V práci je předložen stručný průřez technologiemi využívanými k likvidaci, recyklaci či přepracování energetických materiálů včetně propelentů. Základní podmínkou, kterou musí splňovat všechny technologie, je ochrana životního prostředí.
Ecological disposal of solid rocket propellants
Keywords: munice; tuhé pohonné hmoty; ekologická likvidace; plynné látky; pevné látky; výbušiny