Edukace o perioperačním období v akreditovaných zdravotnických zařízeních - Karpíšková, Sabrina (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce s názvem "Edukace o perioperačním období v akreditovaných zdravotnických zařízeních" je rozdělena na dvě části část teoretickou a část výzkumnou. Teoretická část shrnuje informace o pojmu perioperační péče a všech etapách perioperačního období, a také informace o edukačním procesu a jeho fázích, metodách či osobnosti edukanta. Výzkumná část je zaměřena na zmapování edukace pacientů o perioperačním období ze strany zdravotnického personálu a dále na vyhodnocení výzkumných otázek a testování hypotéz.
Education about the perioperative period in accredited healthcare facilities
Keywords: perioperační období; edukace; komunikace; edukační proces; perioperační sestry; perioperative period; education; communication; educational process; perioperative nurses