Rekonstrukce ulic Gorkého, Rožkova, V Ráji, Češkova a K Blahobytu v Pardubicích - Vokřál, Pavel (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této diplomové práce bylo vytvořit celkovou rekonstrukci v ulicích Gorkého, Rožkova, V Ráji, Češkova a K Blahobytu ve městě Pardubice. Základem bylo stavebně zajistit zklidnění dopravy, bezpečnost chodců a vytvořit dostatečné prostory pro dopravu v klidu. Projekt je vypracován v podrobnosti pro "Dokumentaci pro stavební povolení". Při vypracování této práce bylo využito aktuální legislativy a technických předpisů pro vypracování projektové dokumentace.
Reconstruction of the streets Gorkého, Rožkova, V Ráji, Češkova and K Blahobytu in Pardubice
Keywords: rekonstrukce; místní komunikace obslužná; zklidnění dopravy; zvýšená křižovatka; miniokružní křižovatka; zóna 30; chodníkový přejezd; reconstruction; local communications handler; traffic calming; increased intersection; traffic circle; zone 30; sidewalk crossing