Ekonomika jakosti v podniku - Procházková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce je zaměřena na charakteristiku jakosti a především na její dopad do ekonomiky podniku. Představuje konkrétní metodiku vykazování jednotlivých nákladů vztahujících se k jakosti ve společnosti, jejich strukturu a vývoj a navrhuje opatření, která by mohla vést ke snížení těchto neproduktivních výdajů.
The economy of quality in an enterprise
Keywords: analyses; Economy; financial measuring; Quality; Costs; expenditures; analýzy; Ekonomika; finanční měření; Jakost; Management; Náklady; výdaje