Strategie a rozvoj kombinované dopravy Ro-La - Cabalka, Jaromír (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci analyzuje současný provoz systému doprovázející kombinovanou dopravu Ro-La fungující mezi Českou republikou a Saskem. Popisuje strategii a rozvoj tohoto systému.
Strategy and development of the combined transport Ro-La
Keywords: Kombinovaná doprava; Analýza; Strategie; Rozvoj