Zajištění poskytnutí veřejné služby - Žák, Michael (Univerzita Pardubice, 2002)
Přiblížení problematiky zabezpečení poskytnutí veřejných služeb s využitím programu předvstupní spolupráce ES. Popis konkrétního projektu zabezpečení dopravní obslužnosti prostřednictvím osobní železniční dopravy regionálního rozsahu.
Providing the grants for public service
Keywords: veřejná služba; subjekty; financování; sdružení obcí; soukromá železnice