Statický přepočet plnostěnné ocelové mostní konstrukce v km 90,901 t.ú. 1611 Praha - Česká Třebová - Matouš, Jiří (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem této práce je statický přepočet mostní konstrukce z roku 1956. Jedná se o plnostěnnou svařovanou konstrukci s dolní mostovkou mostu nad tratí Pardubice - Praha. Most se nachází na trati Havlíčkův Brod - Rosice nad Labem. Staničení mostní konstrukce 90,901.V práci jsou posouzeny jednotlivé prvky mostu dle platných evropských norem.
Static check calculation web girder steel bridge structure km 90,901 railway-track 1611 Praha - Česká Třebová
Keywords: Most; zatížení; plnostěnný nosník; příčník; podélník; UIC 71; přepočet; Bridge; load; solid-walled girder; crossbar; runner; recalculation