Posouzení edukativních možností stávajícího dopravního hřiště - Záhora, Pavel (Univerzita Pardubice, 2016)
V této práci je popsána historie dětského dopravního hřiště, jeho parametry, vybavení a umístění. Součástí práce je také porovnání druhů dětských dopravních hřišť. Možnosti řešení výuky na dětském dopravním hřišti. Na dětských dopravních hřištích se dá demonstrovat výuka chodců a cyklistů. V této práci je také řešeno posouzení a návrhy změn na zkoumaných dětských dopravních hřištích.
Assessment of the educational possibilities of the current traffic playground
Keywords: cyklista; děti; dopravní hřiště; dopravní soutěž; chodec; výuka; cyclist; children; traffic playground; transport competition; walker; teaching