Řízení zásob v podniku Siemens, s.r.o., odštěpný závod Nízkonapěťová spínací technika - Drahotský, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce zachycuje současné řízení dodavatelského řetězce v podniku Siemens v Trutnově a jeho aktuální problémy. Je zaměřena na nastavení procesů zásobování a poukazuje na dopad celosvětové ekonomické krize. Obsahuje návrhy na opatření, která se týkají řízení zásob v podniku a výkonnosti dodavatelů v době konjunktury.
Inventory management in Siemens, s.r.o., Odštěpný závod Nízkonapěťová spínací technika
Keywords: zásobování; supply; zásoby; Siemens; řízení zásob; stocks; inventory management