Návrh místních komunikací v obci Tuněchody - Fišer, Roman (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem místních komunikací v severozápadní části obce Tuněchody. Předmětem návrhu je varianta, zpracovaná ve stupni dokumentace pro stavební povolení tak, aby vyhovovala územnímu plánu obce.
Design of local roads in the village Tuněchody
Keywords: místní komunikace; Tuněchody; konstrukce vozovky; local roads; road construction