Socioekonomické a turistické předpoklady využití venkovského prostoru : Řešené území Železných hor - Petrová, Renata (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zaměřuje na venkovský cestovní ruch jako jeden z alternativních zpusobů turistiky a na socioekonomické využití venkovského prostoru v oblasti Železných hor.
Socio-economic and tourist presumptions of using of country space (example of Železné hory)
Keywords: agroturistika; Železné hory; venkov; venkovská turistika