Vývoj online aplikace pro automatizaci učebního procesu - Oborník, Václav (Univerzita Pardubice, 2012)
V teoretické části bakalářské práce jsou představeny názory odborníků na problematiku uživatelských prostředí. Praktická část práce se zabývá vývojem online aplikace sloužící k automatizaci učebního procesu jednoduchých faktů, jako jsou například slova cizích slov, díla literárních autorů apod. Mimo jiné popisuje princip a implementaci algoritmu pro výběr v daném čase nejvhodnější otázky a užité principy přívětivého uživatelského prostředí.
The development of online application to automate the learning process
Keywords: online aplikace; Zend Framework; online application; Zend Framework; vývoj; development