Current problems of marketing management of Czech railways - Řezníček, Bohumil; Orava, František (Univerzita Pardubice, 1999)
Příspěvek je zaměřen na současné problémy marketingové strategie Českých drah. Jsou analyzovány základní problémy Českých drah jako marketingového objektu. Je zde prezentována možná obchodní strategie s ohledem na rozvoj výstupu přepravy, ekonomické prostředí jakož i na požadavky na přepravu zboží.
Keywords: České dráhy; marketingové strategie; obchodní strategie