Návrh dopravní obslužnosti jako prvku rozvoje mikroregionu LVA - Svobodová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá možnostmi rozvoje dopravní obslužnosti v mikroregionu LVA (Lednicko-valtický areál). Práce analyzuje současný stav dopravní obslužnosti v dané lokalitě, naznačuje zdroje financování a možnosti jejich využití. V práci je předložen návrh nových tras v mikroregionu s možnostmi vedoucími k dalšímu rozvoji turistického ruchu.
A project for traffic services as a part of development in LVA microregion
Keywords: dopravní obslužnost; mikroregion LVA; turistická doprava; transport servicing; LVA microregion; touristic transport