Systém vzdělávání zaměstnanců ve finanční instituci - Ledvinková, Renáta (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá systémem vzdělávání zaměstnanců ve vybrané finanční instituci. Záměrem práce je analyzovat názory klientských pracovníků a jejich přímých nadřízených na vzdělávání v návaznosti na řízení pracovního výkonu. Analýza je provedena na základě dotazníkového šetření a polostrukturovaných rozhovorů. Ze zjištěných poznatků jsou vymezeny oblasti, na které je potřeba se zaměřit z hlediska odstranění nedostatků.
System of education of employees in the financial institution
Keywords: systém vzdělávání ve finanční instituci; pracovní výkon; hodnocení vzdělávání; řízení lidských zdrojů; system of education in financial institution; work performance; evaluation of education; human resource management