Testování odlišných implementací lineárních datových struktur - Brožek, Josef (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce sleduje rozdíl, mezi teoretickými a praktickými vlastnostmi vybraných datových struktur a algoritmů. Práce shrnuje základní teoretické poznatky, popisuje prostředí, postup testování a prezentuje experimentálně získané výsledky, které jsou srovnávány s teoretickými předpoklady.
Testing of different implementations of linear data structures
Keywords: experiment; datová struktura; algoritmus; třídění; lineární struktury; testování; C#; data structure; algorithm; sort; linear structures; testing